fbpx

Dit zijn de beoordelingen van klanten die een optreden van Roel Thomas hebben bijgewoond. Na elke show vullen ze een formulier in en delen ze hun ervaringen online. Dit is bedoeld om nieuwe (klanten) die online willen reserveren een betrouwbaar en geruststellend gevoel te geven, omdat ze zich kunnen herkennen in deze mensen.

coen van zon
Coen van Zon

Roel is een duizendpoot op muziekgebied!

Producer/performer enz enz. Mijn mening is dat Roel een professional is pur sang! Roel heeft bij mij zakelijk als privé opgetreden en geeft met zijn optreden een absolute meerwaarde mee aan de festiviteiten waar hij zijn muziek heeft laten horen! Ik ken bijna geen artiesten die zo goed aanvoelen wat de bedoeling is! Kortom gewoon boeken deze artiest en dan snap je wat ik bedoel.

Groet,

Coen van Zon, Director at Ybesco BV

Walter van de Sande

We genieten er steeds van.

Heb ondertussen Roel Thomas leren kennen in Bad Laasphe (Duitsland). Hebben hem ondertussen 4 x meegemaakt. Hij is daar de huiszanger van hotel Am Fang. Wij komen al 25 jaar regelmatig in dat hotel, en Roel zorgt met zijn mooie stem voor het entertainment. (het publiek moet ook meewillen nietwaar). We genieten er steeds van. Morgen (vrijdag 02-06-2022) zullen we weer een leuke en top-muzikale avond meemaken. Een aanrader !!!!

Avatar
Wim Elly

Geweldige avond gehad🍺🍻🥂

E. Janssen

Dit was gewoonweg fantastisch!

Roel heeft in 2017 op onze bruiloft gezongen. Dit was gewoonweg fantastisch!! Iedereen heeft het nog heel lang over zijn optreden gehad (en niet over mijn jurk 😉 ) Een heel aardig en professioneel persoon die echt de sfeer erin weet te brengen. Hoewel het altijd een gok blijft hoe zoiets gaat uitpakken op je grote dag, heb ik hier echt geen spijt van! Dankzij Roel heb ik echt warme en mooie herinneringen aan die dag...

Monica Polman

Geweldige zanger en entertainment

Heeft het feestje goed in de sfeer
Wij waren bij hotel Am Fang in Bad Laasphe.
Top.

Joost de Kovel

En verrassend muzikaal!

Heel divers, leuke vent.
En verrassend muzikaal!

Ralf & Stefanie

Thuis trouwen in Limburg

Roel heeft op onze bruiloft met perfecte feest/muziek verzorgd! Perfect gecommuniceerd en aan afspraken gehouden wat als bruid een hoop stress wegneemt:)

|De liedjes die we gevraagd hadden van te voren zijn allemaal prachtig gezongen. Ook wist Roel de stemming van de gasten goed aan te voelen en stemde hier de muziek feilloos op af! Absoluut een aanrader!  

Bruiloftsfeest van Petra en Jo

Hoi Roel, We hebben weer enorm genoten van jou optreden op 7 september j.l. op het 25-jarig bruiloftsfeest van Petra en Jo Creemers!!

Altijd weer gezellig en veel “gouwe ouwe” mogen horen. Ga zo door en veel succes verder.

We bellen…Groetjes vanuit Ospel Ad & Sid

Herman & Alice van Diejen

‘First Class Entertainment’

Roel het was gisteren weer toppie. Iedereen blij en tevreden maar dat zijn we van jou gewend maar dat is dan ook de reden dat je bij ons op nummer 1 staat van de one-man-bands.

Tot spoedig!

Herman & Alice van Diejen

Stefan & Maureen

‘Roel is niet te onderscheiden van het origineel’

Roel heeft een breed repertoire, waardoor hij voor alle gasten wel een gepast liedje had. Daarbij kregen we veel goede reactie van onze gasten, waaronder ‘Roel is niet te onderscheiden van het origineel’. Een echte aanrader dus!”|g2n||g2n|

Stefan & Maureen

EXA Gallery

Bij het horen van de eerste klanken wist ik al dat het goed zat.

‘Opening gallery

Voor de opening van een galerie moet er achter de schermen een boel geregeld worden. Op het laatst begint dan toch de spanning een beetje toe te nemen of alles goed geregeld is. Uiteraard heb ik hier de referenties gelezen en wat muziekstukjes op de site geluisterd maar of dit in het echt ook zo zou zijn? Nou zéker wel! Bij het horen van de eerste klanken wist ik al dat het goed zat. Het bijzondere aan Roel vind ik dat hij het niet alleen kan laten knallen maar de muziek ook zo ‘klein’ kunt maken dat het geweldig op de achtergrond klinkt. Alle afspraken keurig nagekomen en ook nog eens gezellig kletsen met je!

Tot een volgende keer. EXA Gallery

Hans & Karin

De muziek was in een woord geweldig

’25 jarig huwelijk’ Wij hebben gisteren ons 25 jarig huwelijk gevierd en we hadden Roel Thomas geboekt om de avond muzikaal te verzorgen. Wij zijn zeer tevreden hoe het contact met hem was en de muziek was in een woord geweldig. Wij hoorden niets anders dan lof over hem van onze gasten ,Roel bedankt en als wij ooit weer een feestje geven weten wij jou te vinden. Hans & Karin

Jack & Wonda

Wat een indrukwekkende stem, geweldig gitaar spel.

'50ste verjaardagsfeest in Sittard’

Mijn 50ste verjaardag gevierd met Roel als zanger…wat een indrukwekkende stem, geweldig gitaar spel. Heel breed genre van Hazes tot Santana. Voor elk wat wil's. We hebben genoten mede door Roel een geweldig feest gehad.

Jack & Wonda