A One Man Partyband VIP weekend met Roel Thomas

VIP weekend met Roel Thomas

Facebook_fanweekend

Een Fanweekend met Roel Thomas in het prachtige Sauerland: Een Muzikaal Feest!

sauerland

Het Sauerland, met zijn glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en pittoreske dorpjes, is een ware schat in Duitsland. Maar wat maakt dit gebied nog specialer? Het antwoord is simpel: Roel Thomas! Voor degenen die hem al hebben leren kennen tijdens hun reizen naar de hotels in Sauerland, is hij een muzikale legende. En nu is er een unieke kans om hem van dichtbij te ervaren tijdens een Fanweekend.

Wat kun je verwachten?

 1. Live Shows: Tijdens dit speciale weekend kun je genieten van twee avonden vol muziek. Roel Thomas zal zijn grootste hits ten gehore brengen, en er is zelfs een gastartiest die het podium zal delen. Bereid je voor op een muzikale reis door de jaren heen, van meeslepende ballads tot opzwepende feestnummers.

 2. Intieme Sfeer: Het Fanweekend biedt een intieme setting waar fans en muziekliefhebbers samenkomen. Je hebt de kans om Roel Thomas persoonlijk te ontmoeten, een praatje te maken en misschien zelfs een handtekening te scoren.

 3. Aanvragen: Heb je een favoriet nummer dat je graag wilt horen? Tijdens het Fanweekend kun je verzoekjes indienen. Wie weet zingt Roel Thomas jouw lievelingslied live!

 1. Wanneer en hoe?

  • Data: Het Fanweekend vindt plaats in de maanden november 2024 en januari en/of febr 2025. De exacte data worden binnenkort bekendgemaakt, dus houd de aankondigingen goed in de gaten.

  • Locatie: De locatie wordt nog onthuld, maar het zal zeker in het hart van het Sauerland zijn. Een sfeervolle plek waar muziek en gezelligheid samenkomen.

Wat kun je verwachten?

 1. Doe mee!

  Wil je deel uitmaken van dit bijzondere Fanweekend? Vul dan het formulier in op onze website en geef aan wanneer je beschikbaar bent. Of je nu een diehard fan bent of gewoon van goede muziek houdt, dit weekend belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Mis het niet!

  Voor meer informatie en inschrijving, vul het formulier in en wij houden u op de hoogte als de exacte datums zijn vrijgegeven voor de boeking. 

  Team Roel Thomas

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name
Wanneer
Zijn er bezonderheden