Connect with us

Zanger voor op de Terrassen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zanger voor op de Terrassen of vakantie entertainment.

Hemelvaartsdag (of andere zomerse dagen ) zijn per uitstek een dag om er met de fiets op uit te trekken. Op een terras lekker uitrusten of genieten van het mooie weer met live muziek is dan een pluspunt.

Roel Thomas heeft al een jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek op terras-feesten of vakantieparken. Het hoeft niet altijd feest te zijn, want lekker genieten van de zon, omgeving onder het genot van super mooie en lekkere muziek is natuurlijk ook goed. Maar met een feestje is natuurlijk niks mis.

Roel Thomas heeft hiervoor het perfecte repertoire. Van jazz standards (Frank Sinatra, Dean Martin, Michael Bublé) tot The Eagles, en andere ’70-’80- en ’90-jaren acts.. tot het moderne repertoire vanaf 2000 tot nu. Hollandstalige muziek, en volkse hits.

Een eenmansorkest (one man party band) heeft het sfeertje van een complete band. Door zijn jarenlange Liveband ervaring en diverse feesten, weet hij feilloos uw publiek aan te voelen en daar op in te kunnen spelen.

Cafe’s, vakantieparken, campings, one man partyband, eenmansorkest, allround live muziek.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1936″ style=”vc_box_rounded” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1736″ style=”vc_box_rounded” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2253″ style=”vc_box_rounded” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2250″ style=”vc_box_rounded” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2251″ style=”vc_box_rounded” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2249″ style=”vc_box_rounded” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.