Zanger voor exclusieve feesten

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”ovidhcajs6″ data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”lhll5lokfj” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_border_style=”default” data_animation_delay=”0″][cmsmasters_image shortcode_id=”qptba7jnrp” align=”none” link=”https://roelthomas.nl/wp-content/uploads/2014/11/Header_Bookings_RoelThomas_sanger-gittarist_dj-e1456734798203.jpg” animation_delay=”0″]2321|https://roelthomas.nl/wp-content/uploads/2014/11/Header_Bookings_RoelThomas_sanger-gittarist_dj-1024×381.jpg|large[/cmsmasters_image][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_shortcode_id=”sb3yun72vw” data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top_large=”0″ data_padding_bottom_large=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_v=”0″][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”8li9xep9qd” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_border_style=”default” data_animation_delay=”0″][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

weddingsingerpic

Promo video The wedding singer

 

Huwelijksmis, ceremonie of bruiloftsfeest.

BRUILOFTEN

FF LUISTEREN HOE ROEL KLINKT?

Van te voren al geluisterd?

Het is slim om van te voren dan ook een duidelijk beeld te krijgen van de band,duo, DJ of zanger die je wenst te boeken. Niet dat het een garantie zal geven voor jouw avond, maar er van uit te gaan dat je een professionele act geboekt hebt, en dat kan rust en geruststelling moeten geven. zodat je zelf daar niet meer zo druk om hoeft te maken.

Een paar geluidsfragmenten

Me and misses Jones – (cover Michael Bublé)

You don’t know me – (cover Michael Bublé)

Wedding met zanger roel thomas Bruiloften, Roel Thomas zanger gitarist troubadour DJ

ERVARING EN AANPAK FEESTAVOND

Jaren ervaring:

Niet dat ik nu ga vertellen dat ik de beste ben, maar ik kan wel zeggen dat ik al heel veel trouw feesten heb verzorgt en bezongen.

Ik persoonlijk vind een erg allround repertoire erg belangrijk voor het opzetten en aanpakken van een avond (publiek). Er zit altijd wel wat bij wat mensen mooi, leuk zullen vinden. Uiteraard horen daar de standaard nummers en de feestnummers ook bij. (niet vergeten op een “feest”avond). Tenslotte draait deze dag om het paar en de gasten van het feest.

exclusive avond

OOK VOOR CEREMONIES EN HUWELIJKSMIS TE BOEKEN

Ceremonie & huwelijksmis:

Ook is het mogelijk mij te boeken voor de ceremonie in de kerk of stadhuis. Zodat ik een paar nummer naar wens te gehoren kan brengen.

Zanger voor diner dansant en gala avond

AANPASSEN AAN DE VRAAG

Roel kan vanaf  het begin tot en met het einde van de dag aanwezig zijn. Huwelijksmis, diner en feestavond.

Roel heeft als zanger / gitarist / muzikant al heel wat feesten en bruiloften mogen verzorgen. Die ene speciale dag waar je als feestpaar al maanden naar toe leeft, alles voor hoopt te hebben geregeld. Dan is het belangrijk dat die dag de juiste mensen op de juiste plek zullen staan, en dat zij samen met jouw gasten en familie er een knalfeest van kunnen maken.

Neem hier contact op voor meer informatie

Top 10 klassieke openingsdansen:

 1. At Last – Etta James
 2. Let’s Stay Together – Al Green
 3. Have I told you lately – Van Morrison
 4. Let there be love –Nat king cole
 5. Have you ever been in love – Celine Dion
 6. Can You Feel the Love Tonight – Elton John
 7. I’ve had the time of my life – Dirty Dancing
 8. I can’t help falling in love with you – Elvis Presley
 9. The Way You Make Me Feel – Michael Jackson
 10. Wonderful Tonight – Eric Clapton

Top 10 Moderne openingsdansen:

 1. Marry You – Bruno Mars
 2. Better together – Jack Johnson
 3. She’s the one – Robbie Williams
 4. Halo – Beyonce
 5. Umbrella – The Baseballs
 6. Make you feel my love – Adele
 7. She will be loved – Maroon 5
 8. I hope you dance – Lee Ann Womack
 9. Everlasting love – Jamie cullum
 10. Everything – Michael Bublé

Top 10 Nederlandstalige openingsdansen:

 1. Toen ik je zag – Guus Meeuwis
 2. Zij – Marco Borsato
 3. Dat komt door jou – Guus meeuwis
 4. Boudewijn de Groot – Avond (Ik geloof in jou en mij)
 5. Leun op mij – Ruth Jacot
 6. Never Nooit meer – Gordon en Replay
 7. Ik heb je lief – Paul de Leeuw
 8. Blijf bij mij – Paul de Leeuw & Ruth Jacott
 9. Geef mij nu je angst – Guus meeuwis
 10. André Hazes – Zij Gelooft in Mij

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_shortcode_id=”x2ld41zxq” data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top_large=”0″ data_padding_bottom_large=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_v=”0″][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”92x6wxjs4m” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_border_style=”default” data_animation_delay=”0″][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

%d bloggers liken dit: