Zanger Roel Thomas

Van ceremonies naar feesten. Dorpsfeesten, door naar restaurant en hotels.


Hallo allemaal,

dit is mijn website waar ik veel informatie heb staan over mijn leven en mijn vak als artiest, zanger, gitarist, entertainer, producer, liedjesschrijver, componist en ondernemer.

Veel mensen vragen mij vaak “die vragen” maar ik ben veel onderweg voor mijn vak en probeer mijn geld nog steeds te verdienen met het maken en verzorgen van muziek. Dit om mijn gezin te onderhouden en ook de ondernemings spirit te voeren.  Want niet alleen maak ik muziek in het buitenland (waar je me misschien een keer gezien hebt) maar ook als ondernemer ben ik bezig in de muziek industrie. Ik ben als beginnend muzikant gewoon begonnen in een bandje en ben vrij snel daarna muziek gaan maken in de studio. Eerst van anderen en later voor en van me zelf. In 1995 heb ik dan ook mee gewerkt aan mijn eerste officieele cd voor een actie van de boeren. De Cd is in loonpersing 32.500 x verkocht en ik dacht toen. ” dit word mijn vak (haha)”  . Wist ik veel..


achterkant hoes wij zijn het zatvoorkant hoes wij zijn het zat     https://www.muziekweb.nl/Link/KAX1998/Wij-zijn-t-zat Luister hier naar de CD

Volg me op Youtube

En aboneer

Abonneer op mijn YouTube kanaal

youtube-subscribe-logo

Roel is een duizendpoot op muziekgebied!

Roel is een duizendpoot op muziekgebied! Producer/performer enz enz. Mijn mening is dat Roel een professional is pur sang! Roel heeft bij mij zakelijk als privé opgetreden en geeft met zijn optreden een absolute meerwaarde mee aan de festiviteiten waar hij zijn muziek heeft laten horen! Ik ken bijna geen artiesten die zo goed aanvoelen wat de bedoeling is! Kortom gewoon boeken deze artiest en dan snap je wat ik bedoel.
Groet,

Coen van Zon, Director at Ybesco BV

%d bloggers liken dit: