Connect with us

Voor 2 uur of avondvullend

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”appear”]

2 uur of avondvullend

Feestje +31 (0) 6 50820704

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 2 UUR OF AVONDULLEND?

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

“Het is de kunst de mensen aan te voelen en niet simpelweg je liedjes te zingen”.

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”appear”]

Roel Thomas is een rasartiest die echt overal inzetbaar is.

 

Of je nu een feestje in het Café wilt vieren, een bruiloft, huwelijksmis, personeelsfeestterrassen in de zomer of als restaurantuitbater de gasten wilt verwennen met live muziek tijdens het eten of diner. In het verleden heb ik als zanger/gitarist al op diverse feestenopeningen, uitreikingen en ceremonies gestaan, op grote en kleine podia in Nederland, Duitsland en België.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”appear”]

Avondvullend programma (4 x 45 min)

Een avondvullend programma bestaat uit 4 sets van 45 minuten, en is geheel aangepast aan de avond, maar ook vooral sfeer van de zaal/publiek. Door als frontman jaren op het podium te hebben gestaan met de diverse professionele bands en de jaren daarna als solo artiest heb ik de ervaring op kunnen bouwen om deze kennis te leren toepassen op het publiek.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”appear”]

Korte programma (2 x 45 min)

Uw heeft een opening, receptie, ontvangst of andere gelegenheid waar u geen 4 x 45 minuten muziek nodig heeft. Dan kan dat ook! Geef u wensen aan, zodat we samen een gewenste indeling kunnen maken van de gewenste tijd. Of dat nu 2 of 3 x 45 min is of een tape act (half uurtje zingen).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1969″ style=”vc_box_rounded” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”appear” link=”https://www.youtube.com/watch?v=vTMzAKC0Ktk”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1968″ style=”vc_box_rounded” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”appear” link=”https://www.youtube.com/watch?v=_wlaD64c2Vc”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1870″ style=”vc_box_rounded” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_blank” css_animation=”appear” link=”https://www.youtube.com/watch?v=CE8tNeU9wko”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Bel ons voor meer informatie +31 (0) 6 5082 0704[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.