Voor 2 uur of avondvullend

2 uur of avondvullend
Feestje +31 (0) 6 50820704

 2 UUR OF AVONDULLEND?

“Het is de kunst de mensen aan te voelen en niet simpelweg je liedjes te zingen”.

Roel Thomas is een rasartiest die echt overal inzetbaar is.

 

Of je nu een feestje in het Café wilt vieren, een bruiloft, huwelijksmis, personeelsfeestterrassen in de zomer of als restaurantuitbater de gasten wilt verwennen met live muziek tijdens het eten of diner. In het verleden heb ik als zanger/gitarist al op diverse feestenopeningen, uitreikingen en ceremonies gestaan, op grote en kleine podia in Nederland, Duitsland en België.

Avondvullend programma (4 x 45 min)

Een avondvullend programma bestaat uit 4 sets van 45 minuten, en is geheel aangepast aan de avond, maar ook vooral sfeer van de zaal/publiek. Door als frontman jaren op het podium te hebben gestaan met de diverse professionele bands en de jaren daarna als solo artiest heb ik de ervaring op kunnen bouwen om deze kennis te leren toepassen op het publiek.

Korte programma (2 x 45 min)

Uw heeft een opening, receptie, ontvangst of andere gelegenheid waar u geen 4 x 45 minuten muziek nodig heeft. Dan kan dat ook! Geef u wensen aan, zodat we samen een gewenste indeling kunnen maken van de gewenste tijd. Of dat nu 2 of 3 x 45 min is of een tape act (half uurtje zingen).

cafebar_zanger gitarist roel thomas_5
cafebar_zanger gitarist roel thomas_4

Bel ons voor meer informatie +31 (0) 6 5082 0704

%d bloggers liken dit: