Connect with us

Totaalaanbod pagina

The Wedding Singer

Een bruiloft te vieren of regelen? Dit is een totaal oplossing aan allround muziekrepertoire en entertainment tijdens uw event. Deze allround zanger/gitarist/DJ heeft jaren lange ervaring op bruiloften, huwelijksmis, ceremonies en communies.

Lees meer

One Man Party Band

Eenmansorkest of One Man Party Band. Roel Thomas is een totaal aanbod van zanger maar ook muzikant. Een zeer gevarieerd repertoire en aangename zangstem en uitstekend gitaarspel brengen u en het publiek in beroering en in de stemming wat van toepassing is voor het evenement. Voor elk feest en elke gelegenheid.

Lees meer

Zanger

Verjaardagsfeest, BBQ, tuinfeest, prive feesten, ff een zanger huren, dorpsevenementen. Als One man Party band of als zanger. Vanaf € 250 voor 2 x 45 min allround top muziek.

Lees meer

Achtergrondmuziek / Restaurant

Alleen maar achtergrond muziek nodig tijdens een business event of borrel van de zaak. Misschien met wat mooie ballades of dansnummers. Of lekkere lounge muziek en instrumentale nummers tijdens diner of restaurants.

Lees meer

Roel & Annika

Dit super duo bestaat uit een zeer professionele en kundige zangeres Annika en Roel Thomas. Samen zijn ze door de wol gewassen op het gebied van muziek en feesten en partijen. Annika werkt mee aan diverse projecten en heeft na haar opleiding op het Conservatorium een gedegen carriere opgebouwd als zangeres, presentratisse en leading lady bij diverse musical producties.

Lees meer

Night Of The Proms

Sinds kort ben ik betrokken bij een groot orkest en maak deel uit van dit ensemble als zanger. Het is een orkest van 40 man met live strijkers blazers en ritme sectie. 2 zangers en 3 zangeressen.

Binnenkort meer informatie over dit item.

Lees meer

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.