Bedrijfsfeest

Promo filmpje

Promo filmpje met audio voorbeelden van Roel Thomas. Dit is een wat ouder filmpjes maar er word binnenkort weer een nieuw promo filmpje gemaakt. Word lid van mijn YouTube channel en blijf automatisch op de hoogte van eventuele nieuwe filmpjes of updates.

Abonneer op mijn YouTube kanaal

youtube-subscribe-logo
Top 100 band Satisfy
roel thomas jong 8

Door jarenlange ervaring in gerenommeerde bands

  • Satisfy
  • Showorkest “The Blackbirds”
  • No Limit
  • Sound Division
  • You & Me

maakte van deze zanger een echte allrounder.
Na wat audities bij diverse bands, kwam Roel terecht bij de eerste semi professionele Showband The uit Gorichem NB. Door een wisseling bij de bekende band Satisfy (bekend van de Soundmixshow van Hennie Huisman, daar vertolkten zij het nummer van Billy Joel For the Longest time). Doordat Satisfy nu zonder zanger zat, was de stap om Roel te benaderen zo gemaakt. In 1995 start Roel Thomas bij zijn eerste topband Satisfy.

reclamevid_onemanpartyband_bedrijfsfeesten

Exclusief Bedrijfsfeest

Een mans orkest of One Man Party Band. Roel Thomas is een totaal aanbod van zanger maar ook muzikant. Een zeer gevarieerd repertoire en aangename zangstem en uitstekend gitaarspel brengen u en het publiek in beroering en in de stemming wat van toepassing is voor het evenement. Voor elk feest en elke gelegenheid.

Roel is een duizendpoot op muziekgebied!

Roel is een duizendpoot op muziekgebied! Producer/performer enz enz. Mijn mening is dat Roel een professional is pur sang! Roel heeft bij mij zakelijk als privé opgetreden en geeft met zijn optreden een absolute meerwaarde mee aan de festiviteiten waar hij zijn muziek heeft laten horen! Ik ken bijna geen artiesten die zo goed aanvoelen wat de bedoeling is! Kortom gewoon boeken deze artiest en dan snap je wat ik bedoel.
Groet,

Coen van Zon, Director at Ybesco BV