Achtergrond muziek

Home / Achtergrond muziek
Achtergrond muziek

Zanger gitarist voor achtergrondmuziek & live restaurant muziek

 

Werken op de achtergrond is misschien niet altijd de beste manier om in de spotlight te staan als artiest, maar het kan je zeker credits geven en ook zeer veel waardering voor al wat je zo allemaal aan het doen bent met je instrument of stem.

 

Kerst ontvangs restaurant Sfeerbeeld restaurant België  

Goed laten klinken ook als het zacht moet

Roel Thomas heeft de mogelijkheden, zowel technisch, als ook met de instelling het ook goed te laten klinken als het zacht moet. Ideaal toe te passen in restaurants, bij ceremonies, diner, recepties en/of zakenmeetings.  Op het terras in de zomer of mobiel (licht versterkt) lopend door de gelegenheid inspelend op het publiek wat aanwezig is.

Abonneer op mijn YouTube kanaal

youtube-subscribe-logo

Roel is een duizendpoot op muziekgebied!

Roel is een duizendpoot op muziekgebied! Producer/performer enz enz. Mijn mening is dat Roel een professional is pur sang! Roel heeft bij mij zakelijk als privé opgetreden en geeft met zijn optreden een absolute meerwaarde mee aan de festiviteiten waar hij zijn muziek heeft laten horen! Ik ken bijna geen artiesten die zo goed aanvoelen wat de bedoeling is! Kortom gewoon boeken deze artiest en dan snap je wat ik bedoel.
Groet,

Coen van Zon, Director at Ybesco BV