Roel’s blog April 2018

Headerblogfoto

Roel’s blog April 2018

SteegjeAlmere

1 April 2018

Toen ik morgens wakker werd in het Hotel Am Fang, ben ik vertrokken na mijn onbijt vanuit Bad-Laasphe in Duitsland naar Almere-Buiten in Nederland. Het was een rustige rit naar Nederland en rond 16.00 kon ik beginnen met de opbouw voor het optreden in Almere.

Het optreden was een gezellige bende en er kwam gelijk een nieuwe boeking uit. 27 Mei mag ik weer terugkomen en ook is Ruud (eigenaar) jarig die dag. En ik ben  benieuwd of ik deze lieve mensen ook nog zie, want die zitten op het einde van de zwangerschap rond die tijd.


In de studio voor koortjes inzingen.

Waylonstudio1Ook mocht ik deze maand komen zingen bij Waylon van der Heijden. Waylon is de producer van Django Wagner, Stef Ekkel, Alex, Roy Donders, Wesley Kleijn en diverse andere artiesten. Deze keer mocht ik meezingen op de singles voor Stef Ekkel, Django Wagner en Roy Donders. Het zijn nieuwe singles dus die zullen Waylonstudio2binnenkort wel verschijnen in de hitlijsten. Das weer goed voor de SENA ;). Altijd fijn om te mogen werken met mensen zoals Waylon. Heel kundig en gezellig.. Dit zijn foto’s uit zijn net nieuw gebouwde studio in Best.

 


Der Brabander On Tour 2018

Tshirt Der Brabander On Tour 2018

Ik had het genoegen om uitgenodigd te worden door fam Meurs uit Winterberg om mee te gaan op Der Brabander on tour. Een maal per jaar gaat de fam op trip met het personeel van het hotel.Onder het mom van een super samenwerking (dat is het zeker) en een wederzijdse dankbaarheid, gingen we de eerste dag naar een Tropisch Paradijs vlak in de buurt van Berlijn/Duitsland. Het was er erg warm (tropisch) maar ook erg gezellig en avonds hebben we een feestavond gehad met elkaar. Link naar de foto’s 


DerBrabanderOnTour2018_Berlin

Berlijn 2018

Dag twee mochten wij Berlijn bezoeken. De bende van elende werd dus los gelaten in Berlijn om de nodige culturele momenten en indrukken op te snuiven. Waarschijnlijk waren we een frisse bries in Berlijn en nadat we savonds hebben gegeten in een van de mooie restaurants in het centrum zijn we via de Brandenburger Tor (foto) weer in de de bus afgevoerd naar Winterberg, waar we al slapend rond 5.30 aankwamen in Winterberg. Na wat nodig slaap ben in via een file van Winterberg naar Achel weer naar huis gereden.  Link naar de foto’s 


Een avond bij de Meiboom in Waalre (NL)Meiboom april

Het was weer bere gezellig in Waalre bij Restaurant De Meiboom. Het weer was perfect en de mensen hadden er weer reuze veel zin in. 15 Juni is de volgende Music en Diner avond in de Meiboom. Dus misschien een idee om alvast maar wat te reserveren.


Lekker dansen in Der SchmitteEen top avond in Zur Schmitte.

Onder het genot van live accordeon muziek en gezang van oudere liederen. hebben we een mooie avond kunnen maken. Afwisselend tussen wat oude nummers voor de oudere jongeren en wat moderner repertoire voor de nog wat jongere ouderen. Kimberly was jarig geweest, dus die was weer het haasje en het middelpunt van alle aandacht.

 


Ff wandelen in de bergen in Winterberg

De een traint voor een marathon de ander voor wat minder buik en meer conditie. Goals moet je hebben, dus waarom dan niet met een stevige wandeling in de bergen. (5km) speedmars en een blaar op de koop toe 🙂  De allerlaatste sneeuw van het jaar nog gezien. En de lente heeft echt zijn intrede gedaan voor het komende jaar. As vrijdag 4 mei hoop ik stiekem dat het super weer is in Winterberg- en dat ik dan al weer een keer in de Lounge tuin van de Der Brabander mag muziek maken. (helemaal top en lekker rustig lounge)

Wandeling Winterberg april 2018 Wandeling Winterberg april 2018 Wandelaar :)


Laatste avondje van de maand april: Hotel Am Fang in Bad Laasphe

Laatste avondje van de maand in Bad Laasphe

Het was deze keer geen wilde polonaise of roeien op de grond, maar wel een leuke gezellige avond in Bad Laasphe. Nog even op mijn hotel kamer de docu over Avicci gekeken, (interessant) en toen de laatste nootjes, van de de maand op de buhne gegeven. 10 Mei ben ik weer daar en dan gaan we er weer een top avond van maken.


Roel’s Blog Mei 2018

Voor mei staan er nog diverse leuke dingen op stapel. We gaan nog naar Winterberg, Luxembourg, Texel, Lommel en Borkel maar dat is voor een volgend blog voor de maand Mei 2018.

Winter Blog Post
Feest in Hotel Am Fang