Connect with us

Featured

Optreden in Skihut van Hotel Der Brabander in Winterberg

Published

on

Rote Rudi - Baron von Bloksbergen

Eigenlijk was ik vrij die dag. Dus ik mocht overblijven in Duitsland in het Vakantiehotel Der Brabander.. Aangezien het Octoberfest weekend was in Der brabander werd ik verzocht in klederdracht gepast te verschijnen. Onder het genot van een biertje (of twee) kon ik kijken naar een Collega (Bart van Loon). Aangezien ik bijna nooit naar collega’s kan kijken, leek me dat een mooie invulling van mijn vrije avond.

Toen ik Bart (en Niels die de geluidsman is) middags al tegen kwam in de hotelbar hebben we daar alvast een cola (en een biertje gedronken). Daar werd al beslist dat ik avonds wat liedjes zou moeten meezingen om mijn verblijf een beetje te compenseren.

Dus om 11.30 heb ik samen met Rote Rudi een paar liedjes mee gezongen.. (extra toegevoegd een video die niet op facebook of instagram is gepost)

Zie hier het complete verhaal/ en video’s op facebook.

 Rote Rudi - Baron von Bloksbergen

Featured

Nieuw project met Ai, commingsoon

Published

on

high_resroel-pic

Nieuw project met AI: laten maken van een leuke karikatuur van mezelf door een AI-app! Check het uit en laat me weten wat je er van vindt in de reacties!


#giglife #upandcomingartist #singerguitaristhirable #lovemyjob


Continue Reading

Featured

3 April “Ik voel de zomer”

Published

on

By

Berichtfoto 38

Een “op zolder versie” van mijn eigen liedje opgenomen “Ik voel de zomer”

Berichtfoto 38

Ik voel de zomerzon weer op mijn huid en de vogels vliegen vast vooruit. Ik kan niet langer wachten. op de zomer.

Ook tijdens de corona crisis hebben we misschien wel meer zin de zomer.

Een lekker dans nummer en een mooie aanvulling voor mijn YT kanaal om zo een divers beeld te kunnen geven over mijn als zanger/artiest/muzikant.

Vergeet niet te abonneren

Vergeet niet te aboneren op mijn Youtube kanaal en zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe filmpjes van Roel Thomas.

Roel Was Here With Bear

Volg mij op:

youtube-subscribe-logo
follow us on instragram
follow us on Facebook.com

Continue Reading

Featured

Voor haar – Roel Thomas

Published

on

By

Voor haar

Een bijzonder mooi lied

Ik vind dit al heel lang een bijzonder mooi lied. Ik heb het leren kennen in de versie van Frans Halsema en het heeft me altijd verleid om nog een keer op te nemen voor mezelf in de studio. Ik hoop dat er meer mensen zijn die dezelfde mening met me delen, en dat ze het voor voor zicht zelf gaan bewaren, like en delen in de social media. (want dat hoor tegenwoordig)

https://youtu.be/62UQ3FbbkZQ

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.