Optreden in Skihut van Hotel Der Brabander in Winterberg

Eigenlijk was ik vrij die dag. Dus ik mocht overblijven in Duitsland in het Vakantiehotel Der Brabander.. Aangezien het Octoberfest weekend was in Der brabander werd ik verzocht in klederdracht gepast te verschijnen. Onder het genot van een biertje (of twee) kon ik kijken naar een Collega (Bart van Loon). Aangezien ik bijna nooit naar collega’s kan kijken, leek me dat een mooie invulling van mijn vrije avond.

Toen ik Bart (en Niels die de geluidsman is) middags al tegen kwam in de hotelbar hebben we daar alvast een cola (en een biertje gedronken). Daar werd al beslist dat ik avonds wat liedjes zou moeten meezingen om mijn verblijf een beetje te compenseren.

Dus om 11.30 heb ik samen met Rote Rudi een paar liedjes mee gezongen.. (extra toegevoegd een video die niet op facebook of instagram is gepost)

Zie hier het complete verhaal/ en video’s op facebook.

 Rote Rudi - Baron von Bloksbergen

Promo filmpje Hotel Zur Scmitte met een avondje Roel Thomas live muziek
11 Nov, Fruhshoppen in Hamont