Connect with us

Online

[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]

Covid-19

Hoe we gedwongen zijn om te schakelen naar het “nieuwe normaal”

Wat als we door de Corona niet meer toegestaan worden voorlopig evenementen of sociale gelegenheden moeten vermeiden. Dan lijkt alles op halt. Maar langleven online video conference of Zoom videocalling.

Doormiddel van de app of online inloggen in een video call kan ik dus muziek binnen brengen bij u in de huiskamer. Nu hoor ik u zeggen “dat is niet hetzelfde als een feestje”. Klopt, maar ik ben bang dat door de huidige corona en de toekomstige dreigingen van nog meer viraal geweld we misschien wel terecht komen bij een “nieuwe normaal”. Een die groot contact wel eens tot een langer minima zullen brengen. 

Online muziek voorlopig toch de oplossing? Zolang we verplicht zijn regels en voorschriften in acht te nemen tijden sociale gebeurtenissen en beperkte evenement mogelijkheden. Is mijn service als online muzikant nog niet zo heel gek denk ik. 

[/vc_column_text][vc_column_text]

Gevonden !! Leuk kado om te geven aan je mensen om je heen.

OVER ROEL THOMAS ONLINE

Als zanger verzorg ik al jaren de meest uitlopende feesten en partijen. Of het nu gaat om een personeelsfeest, bruiloft of een intiem diner bij u thuis. Ook tijdens de moeilijke Corona periode waar ons leven anders is dan anders, Wil ik graag muziek brengen bij mensen.

Hoe kan ik dat beter doen dan online. Of u nu opa, oma of een ander dierbaar iemand wil verrassen tijdens hun verjaardag. Of je (Geheime) liefde wil verrassen met een aantal van voor jullie zo speciale liedjes. Roel Thomas kan en wil dit heel graag voor jullie verzorgen.

Kijk bij de opties voor de diverse mogelijkheden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column icons_position=”left”][trx_sc_promo title_style=”default” link_style=”default” image_position=”left” image_width=”100%” video_in_popup=”1″ size=”normal” link=”https://youtu.be/ORY1qZxe1bg” image=”16249″][/trx_sc_promo][/vc_column][/vc_row]

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.