A One Man Party Band

A One Man Party Band

Eenmansorkest of One Man Party Band. Roel Thomas is een totaal aanbod van zanger maar ook muzikant. Een zeer gevarieerd repertoire en aangename zangstem en uitstekend gitaarspel brengen u en het publiek in beroering en in de stemming wat van toepassing is voor het evenement. Voor elk feest en elke gelegenheid. 

Luister en kijk mee in de wereld van een optreden van Roel Thomas. Diverse video’s van live optredens, opgenomen of ingestuurd door gasten kunt u bekijken en beluisteren. Vaak is de kwaliteit van live video’s niet optimaal, maar het geeft vaak een duidelijk sfeer beeld.

The Wedding singer

De wedding singer

Het trouwen is een gelegenheid wat de meeste mensen, 1 keer in hun leven meemaken. Dan zijn de zaal, catering en de muziek natuurlijk van cruciaal belang voor het slagen van een avond.

VAN TE VOREN AL GELUISTERD?

Het is slim om van te voren dan ook een duidelijk beeld te krijgen van de band, duo, DJ of zanger die je wenst te boeken. Niet dat het een garantie zal geven voor jouw avond, maar er van uit te gaan dat je een professionele act geboekt hebt, en dat kan rust en geruststelling moeten geven. zodat je zelf daar niet meer zo druk om hoeft te maken.

JARENLANGE ERVARING. Niet dat ik nu ga vertellen dat ik de beste ben, maar ik kan wel zeggen dat ik al heel veel trouw feesten heb verzorgt en bezongen.

Ik persoonlijk vind een erg allround repertoire erg belangrijk voor het opzetten en aanpakken van een avond (publiek). Er zit altijd wel wat bij wat mensen mooi, leuk zullen vinden. Uiteraard horen daar de standaard nummers en de feestnummers ook bij. (niet vergeten op een “feestavond”). Tenslotte draait deze dag om het paar en de gasten van het feest.

Lees meer

nl_NLDutch
nl_NLDutch