One Man Party Band

“Deze zanger-gitarist & entertainer is verfrissend anders” 

” Een echte One Man Party Band. veel gezelligheid en zeer goede zanger, een aanrader ”
Actie foto van een fotoshoot uit 2017. RED Microfoon. Promo foto
Door de jarenlange ervaring in gerenomeerde bands als Satisfy, The Blackbirds, No Limit, You & Me en Sound Division maakt deze zanger een echte allrounder.
Na wat audities bij diverse bands, kwam Roel terecht bij de eerste semi professionele Showband The uit Gorichem NB. Door een wisseling bij de bekende band Satisfy (bekend van de Soundmixshow van Hennie Huisman, daar vertolkten zij het nummer van Billy Joel For the Longest time). Doordat Satisfy nu zonder zanger zat, was de stap om Roel te benaderen zo gemaakt. In 1995 start Roel Thomas bij zijn eerste topband Satisfy.

DE MUZIEK
Van te voren al geluisterd? Het is slim om van te voren dan ook een duidelijk beeld te krijgen van de band,duo, DJ of zanger die je wenst te boeken. Niet dat het een garantie zal geven voor jouw avond, maar er van uit te gaan dat je een professionele act geboekt hebt, en dat kan rust en geruststelling moeten geven. zodat je zelf daar niet meer zo druk om hoeft te maken.


Voor privé feest of avondvullend

Grid-Keuze-onemanband
Eenmansorkest of One Man Party Band. Roel Thomas is een totaal aanbod van zanger maar ook muzikant. Een zeer gevarieerd repertoire en aangename zangstem en uitstekend gitaarspel brengen u en het publiek in beroering en in de stemming wat van toepassing is voor het evenement. Voor elk feest en elke gelegenheid.

De ceremonie zanger

Grid-Keuze-Roelthomas_weddingsinger
Voor bruiloften, diners, ceremonies en exclusieve feesten. 
Een exclusieve avond, of speciale dag of speciaal moment creëren? Boek deze wedding singer voor die bijzondere momenten en luister naar repertoire wat niet iedere zanger kan vertolken. Het repertoire is van semi klassiek maar Soulfull ballades die je raken en beroeren in je ziel en het moment tot een onvergetelijk moment maken.

Zanger voor Café/bar, evenement of dorpsfeest

Grid-Keuze-Roelthomas_bedrijfsfeest
Vanaf het begin van mijn carrière speel ik al in cafés, bars, Disco’s, Kermissen en BBQ’s in Nederland, België en Duitsland. En ook hotelbars en later lounge cafés horen daar in middels bij. Lekkere lounge muziek of jazz sounds in de hotel bar tijdens het borrelen van een business meeting. Of gewoon een lekker weekend en luisteren naar live muziek op lounge wijze of gezelligheid op een terras.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 9455943847.

%d bloggers liken dit: