Hallo allemaal,

Dit is mijn website waar ik veel informatie heb staan over mijn leven en mijn vak als artiest, zanger, gitarist, entertainer, producer, liedjesschrijver, componist en ondernemer.

Veel mensen vragen mij vaak “die vragen” maar ik ben veel onderweg voor mijn vak en probeer mijn geld nog steeds te verdienen met het maken en verzorgen van muziek. Dit om mijn gezin te onderhouden en ook de ondernemings spirit te voeren.  Want niet alleen maak ik muziek in het buitenland (waar je me misschien een keer gezien hebt) maar ook als ondernemer ben ik bezig in de muziek industrie.

Ik ben als beginnend muzikant gewoon begonnen in een bandje en ben vrij snel daarna muziek gaan maken in de studio.

Eerst voor anderen en later voor en van mezelf. In 1995 heb ik dan ook mee gewerkt aan mijn eerste official cd met een actietitel ” een actie voor de boeren”. Nog steeds een actueel item blijkt uit de tegenwoordige krantenkoppen. De Cd is in loonpersing 32.500 x verkocht en ik dacht toen. ” Dit word mijn vak (haha)”  . Wist ik veel..


Luister hier naar de CD

 https://www.muziekweb.nl/Link/KAX1998/Wij-zijn-t-zat

voorkant hoes wij zijn het zat
achterkant hoes wij zijn het zat
%d bloggers liken dit: