Het was weer een lang maar gezellig weekend. Mijn tour begon op Woensdag in Bad Fredenburg in het Waldhotel bij Koen en Sjaak. Een gezellige groep (wat oudere) mensen met een voorliefde voor mooie liedjes, Rock & Roel en foxtrotten. Dus een ideal begin van de week zullen we maar zeggen. Lekker relaxed Elvis, Tom Jones en Nederlandstalige muziek maken.

Roel Thomas on tour van 20 – 23 febr

Waldhotel muziek Waldhotel Sjaak

Donderdag begon mijn dag nog in Bad Fredenburg en rond 11.00 ben ik vertrokken naar Winterberg naar Vakantie Hotel Der Brabander.

Twee dagen vol gezelligheid met leuke gezellige mensen en collega’s van het Brabander Team. De polonaise, de woonboot, hotel California, ZZ top, Nielson en Apresski nummers waren ingrediënten voor een geslaagde 2 dagen.

Ook bij hotel Zur Schmitte mocht ik de mensen weer blij maken met mijn muziek. Het bleek een doldwaze avond te worden met veel springen zingen schreeuwen, jeugd en oudere mensen. Ik mocht dit weekend afsluiten met een een hoop lol en goede herinneringen.

Hotel Zur Schmitte
Hotel Zur Schmitte
Strijken doe ik zelf
Strijken doe ik zelf
%d bloggers liken dit: