Connect with us

Featured

Roel Thomas on Tour – Week 8 2019

Published

on

Restaurant Der Brabander

https://youtu.be/peymJ-aeQzI

Het was weer een lang maar gezellig weekend. Mijn tour begon op Woensdag in Bad Fredenburg in het Waldhotel bij Koen en Sjaak. Een gezellige groep (wat oudere) mensen met een voorliefde voor mooie liedjes, Rock & Roel en foxtrotten. Dus een ideal begin van de week zullen we maar zeggen. Lekker relaxed Elvis, Tom Jones en Nederlandstalige muziek maken.

Roel Thomas on tour van 20 – 23 febr

Waldhotel muziek Waldhotel Sjaak

Donderdag begon mijn dag nog in Bad Fredenburg en rond 11.00 ben ik vertrokken naar Winterberg naar Vakantie Hotel Der Brabander.

Twee dagen vol gezelligheid met leuke gezellige mensen en collega’s van het Brabander Team. De polonaise, de woonboot, hotel California, ZZ top, Nielson en Apresski nummers waren ingrediënten voor een geslaagde 2 dagen.

Ook bij hotel Zur Schmitte mocht ik de mensen weer blij maken met mijn muziek. Het bleek een doldwaze avond te worden met veel springen zingen schreeuwen, jeugd en oudere mensen. Ik mocht dit weekend afsluiten met een een hoop lol en goede herinneringen.

Hotel Zur Schmitte

Hotel Zur Schmitte

Strijken doe ik zelf

Strijken doe ik zelf

Continue Reading

Featured

Nieuw project met Ai, commingsoon

Published

on

high_resroel-pic

Nieuw project met AI: laten maken van een leuke karikatuur van mezelf door een AI-app! Check het uit en laat me weten wat je er van vindt in de reacties!


#giglife #upandcomingartist #singerguitaristhirable #lovemyjob


Continue Reading

Featured

3 April “Ik voel de zomer”

Published

on

By

Berichtfoto 38

Een “op zolder versie” van mijn eigen liedje opgenomen “Ik voel de zomer”

Berichtfoto 38

Ik voel de zomerzon weer op mijn huid en de vogels vliegen vast vooruit. Ik kan niet langer wachten. op de zomer.

Ook tijdens de corona crisis hebben we misschien wel meer zin de zomer.

Een lekker dans nummer en een mooie aanvulling voor mijn YT kanaal om zo een divers beeld te kunnen geven over mijn als zanger/artiest/muzikant.

Vergeet niet te abonneren

Vergeet niet te aboneren op mijn Youtube kanaal en zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe filmpjes van Roel Thomas.

Roel Was Here With Bear

Volg mij op:

youtube-subscribe-logo
follow us on instragram
follow us on Facebook.com

Continue Reading

Featured

Voor haar – Roel Thomas

Published

on

By

Voor haar

Een bijzonder mooi lied

Ik vind dit al heel lang een bijzonder mooi lied. Ik heb het leren kennen in de versie van Frans Halsema en het heeft me altijd verleid om nog een keer op te nemen voor mezelf in de studio. Ik hoop dat er meer mensen zijn die dezelfde mening met me delen, en dat ze het voor voor zicht zelf gaan bewaren, like en delen in de social media. (want dat hoor tegenwoordig)

https://youtu.be/62UQ3FbbkZQ

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.