De Feest zanger

Hart voor muziek Eindhoven Roel Thomas

De feest zanger / entertainer voor uw evenementen

Een feestzanger voor al uw evenementen en feestjes. Privéfeesten, bedrijfsfeesten, openbare evenementen. en openingen. Presentator, zanger, gitarist, entertainer, DJ, sfeermaker, voor oud en jong. Deze zanger heeft zijn ervaring verkregen door avond aan avond op het podium te staan. Voor groot en klein publiek,en met jong en oud maakt hij een feestje. Een feest-zanger pur sang. gezelligheid en entertainment staan dan hoog in het vaandel. Maar Roel is niet alleen een entertainer, ook een muzikale duizendpoot word hij genoemd en inzetbaar voor elk type evenement.

Zanger voor evenement of privé feest.

(Nederlandse gezelligheid)

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen slagen. Indien u besluit om Roel Thomas uit te nodigen dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit. U kunt Roel Thomas boeken voor een optreden van 2 keer 45 minuten. Hij knalt tijdens elk optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan. Roel heeft een allround repertoire dat volledig aansluit op uw wensen van uw feest of evenement.

privefeest3
boeknu

Zanger gitarist voor klein feestje

Zanger gitarist voor klein feestje, BBQ, verjaardag, tuinfeest, select gezelschap? Roel Thomas is een ideale match voor zulk soort events.

  • Weinig ruimte nodig
  • Mobiel mocht het nodig zijn.
  • Klein geluid.
  • Ideaal voor in de tuin, tent, huiskamer, veranda.

Repertoire wordt helemaal aangepast op klein en intiem.

https://www.youtube.com/watch?v=EfIKq7DEhbA

Abraham en Sarah party’s

Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er dan ook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op de website of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas.

exclusive avond