Ceremonie zanger

15 oktober 2018
header_weddingsinger_web1

Voor exclusieve diners, ceremonies en kerk missen.

Een exclusieve avond, of speciale dag of speciaal moment creëren? Boek deze wedding singer voor die bijzondere momenten en luister naar repertoire wat niet iedere zanger kan vertolken.

Het repertoire bevat semi klassiek maar soulfull muziek en ballades die je raken en beroeren in je ziel en het moment tot een onvergetelijk moment maken.

Met nummers zoals Butterfly Kisses, When a man love a woman, Kiss from a rose of Right here waiting zijn deze zanger op het lijf geschreven.


promo video wedding singer
Deze promo video is een compilatie van Waves – Mr Probz en All of me – John Legend.

Een bruiloft te vieren of de feestavond?

wedding singer 1

Dit is een totaal oplossing aan allround muziekrepertoire en entertainment tijdens uw event.

Deze allround zanger/gitarist/DJ heeft jaren lange ervaring op bruiloften, huwelijksmissen, ceremonies en exclusieve diners.

Voor bruiloften, diners, ceremonies en exclusieve feesten. Een exclusieve avond, of speciale dag of speciaal moment creëren? Boek deze wedding singer voor die bijzondere momenten en luister naar repertoire wat niet iedere zanger kan vertolken.


Smoking of kostuum:

De aankleding en vertolking gaan vaak hand in hand op een evenement of ceremonie. Het is mogelijk van te voren aan te geven welke kleding gewenst is. Smoking , kostuum of casual zijn opties waar uit u kunt kunt kiezen zodat Roel Thomas perfect kan blenden in de aankleding van uw evenement.

Zanger in pak, smoking en casual

Overleg en afstemming:

Voor meer informatie en een duidelijk overleg en of afstemming van uw wensen en evenement. kunt u het beste even contact met ons opnemen:

mobiel: +31 (0) 6 5082 0704 of email: zangerroelthomas@gmail.com

Header_web-2016_casual-guitar