Connect with us

Bruiloft

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Het trouwen

is een gelegenheid wat de meeste mensen, 1 keer in hun leven meemaken. Dan zijn de zaal, catering en de muziek natuurlijk van cruciaal belang voor het slagen van een avond.

VAN TE VOREN AL GELUISTERD?

Het is slim om van te voren dan ook een duidelijk beeld te krijgen van de band,duo, DJ of zanger die je wenst te boeken. Niet dat het een garantie zal geven voor jouw avond, maar er van uit te gaan dat je een professionele act geboekt hebt, en dat kan rust en geruststelling moeten geven. zodat je zelf daar niet meer zo druk om hoeft te maken.

JARENLANGE ERVARING.

Niet dat ik nu ga vertellen dat ik de beste ben, maar ik kan wel zeggen dat ik al heel veel trouw feesten heb verzorgt en bezongen.

Ik persoonlijk vind een erg allround repertoire erg belangrijk voor het opzetten en aanpakken van een avond (publiek). Er zit altijd wel wat bij wat mensen mooi, leuk zullen vinden. Uiteraard horen daar de standaard nummers en de feestnummers ook bij. (niet vergeten op een “feest”avond). Tenslotte draait deze dag om het paar en de gasten van het feest.

Bruiloften, Roel Thomas zanger gitarist troubadour DJ

CEREMONIE & HUWELIJKSMIS

Ook is het mogelijk mij te boeken voor de ceremonie in de kerk of stadhuis. Zodat ik een paar nummer naar wens te gehoren kan brengen.

ROEL KAN VANAF HET BEGIN TOT EN MET HET EINDE VAN DE DAG AANWEZIG ZIJN. CEREMONIE, DINER (ACHTERGROND MUZIEK) EN FEESTAVOND

Roel heeft als zanger / gitarist / muzikant al heel wat feesten en bruiloften mogen verzorgen. Die ene speciale dag waar je als feestpaar al maanden naar toe leeft, alles voor hoopt te hebben geregeld. Dan is het belangrijk dat die dag de juiste mensen op de juiste plek zullen staan, en dat zij samen met jouw gasten en familie er een knalfeest van kunnen maken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading text=”Bruiloft zanger, wedding singer, bruilofts muziek, dinner, cermonie zanger, soul zanger, ballades zanger, bruiloft dj, zanger met gitaar, stijvol, thuis trouwen, trouwen, exclusief, professioneel, top talent.” font_container=”tag:h2|text_align:left” google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.