fbpx
portrait 2

Ik ben een zanger, gitarist, entertainer.

Die al sinds het begin van mijn carrière optreedt in allerlei gelegenheden in Nederland, België en Duitsland. Denk aan cafés, bars, disco’s, kermissen, BBQ’s, hotelbars en lounge cafés. Ik kan me aanpassen aan de sfeer en de wensen van het publiek. Of het nu gaat om een zakelijke borrel met lounge muziek of jazz sounds, een gezellig weekend met live muziek op een terras, of een feestje in de kroeg met Nederlandstalige muziek, volkse liedjes, Après-Ski, rock en pop. Ik maak mijn repertoire keuze op basis van wie er aanwezig zijn (en natuurlijk ook verzoekjes). Samen met het publiek maak ik er een knalfeest van

Promo filmpje (klik op de foto)

bedrijfsevents_1
festival-1

Een feestzanger nodig voor uw verjaardag

about roel thomas 2024

Een feestzanger nodig voor uw verjaardag, barbecue of ander privéfeest? Roel Thomas is een ervaren presentator, zanger, gitarist, entertainer, DJ en sfeermaker die voor jong en oud een onvergetelijke ervaring weet te creëren. Met 25 jaar ervaring en ruim 220 boekingen per jaar is Roel Thomas uitgegroeid tot een van de beste keuzes voor ieder feest!

Roel Thomas heeft een allround repertoire dat volledig aansluit op de wensen van uw feest, of u nu met 20 gasten bent of met 10.000. Hij knalt tijdens elk optreden en laat keer op keer het gehele publiek uit zijn dak gaan.

Ceremonies & receptie

Wedding 2

Roel Thomas, een ceremoniezanger met een warm stemgeluid en een allround repertoire van easy listening, jazz en ballads, kan uw speciale momenten zoals huwelijks ceremonie, receptie, diner & dance, (net) dat beetje extra’s geven.  Roel past zijn repertoire en geluidsniveau geheel naar uw wensen aan, of het nu gaat om een mooie ballad tijdens een huwelijksceremonie, easy listening of jazz tijdens een diner of receptie, of een gevoelig nummer tijdens een uitvaartdienst.  Bovendien wordt de geluidsinstallatie discreet opgesteld.”

Promo filmpje (klik op de foto)

www.roelthomas.nl

Wedding 1
Roel Thomas Lounge guitar
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Evenement