Connect with us

Bedrijfsfeest

Een mans orkest of One Man Party Band.

Roel Thomas is een totaal aanbod van zanger maar ook muzikant. Een zeer gevarieerd repertoire en aangename zangstem en uitstekend gitaarspel brengen u en het publiek in beroering en in de stemming wat van toepassing is voor het evenement. Voor elk feest en elke gelegenheid.

Zanger voor Café – bar of kermis.

Vanaf het begin van mijn carrière speel ik al in cafés,bars, Disco’s, Kermissen en BBQ’s in Nederland, België en Duitsland. En ook hotel-bars en later lounge cafés horen daar in middels bij. Lekkere lounge muziek of jazz sounds in de hotel bar tijdens het borrelen van een business meeting. Of gewoon een lekker weekend en luisteren naar live muziek op lounge wijze of gezelligheid op een terras. Hollands talige muziek, volkse liedjes, Après-Ski, rock en pop horen natuurlijk ook in de kroeg thuis. Afhankelijk van het publiek wat aanwezig is maak ik mijn repertoire keuze (en verzoekjes uiteraard). en zet zo samen met het publiek de tent op zijn kop.

Live muziek tijdens diner, receptie of ontvangst.

Diner muziek in restaurant, een setlijst van intimistische, akoestische muziek, Soulfull of jazzy ballades. Alles op een aangepast en laag volume. Binnen de afgesproken speeltijd kan Roel Thomas combinaties maken van instrumentale en gezongen muziek, en ook kijken of er mogelijkheid en ruimte voor een dansje is.

 

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.