Boek een zanger gitarist DJ voor je bedrijfs event

Boek een zanger gitarist DJ voor je bedrijfs event

Een verrassend allround repertoire voor uw feest, of andere gelegenheid.

 

Of je nu een feestje in het café wilt vieren, een bruiloft, huwelijksmis, personeelsfeest, op terrassen in de zomer of als restaurantuitbater de gasten wilt verwennen met live muziek tijdens het eten of diner- & gala-avonden. In het verleden heb ik als allround Nederlandse – zanger – gitarist – DJ  al op diverse feesten, openingen &, uitreikingen gestaan, op grote en kleine podia in Nederland, Duitsland en België. Ook als moderne troubadour en met akoestische gitaar zing ik diverse mooie ballades en singer-songwriter songs. Ook kun je mij als een One-man band of kleine partyband zien.

Jazz music & soulful vocals. Sfeervol, achtergrond muziek.HIJ KAN

Roel Thomas kan met zijn prachtige stem en extra dimensie geven aan dat speciale moment. ceremonie , receptie met achtergrondmuziek , diner en of feestavond, krijgen daardoor dat extra wat het tot een zeer geslaagd event maakt. Boek hem om zijn warme en donkere stemgeluid wat zicht zeer goed leent voor ballades, jazz en oldies repertoire.

Acoustic musicHIJ COMBINEERT

[testimonial text=”Hij combineert kwaliteit met klasse . Deze combinatie maakt het overal inzetbaar. Een aangename geschoolde stem gecombineerd met uitstekende Gitaarspel waarborgen dat de algehele muzikale zeer hoog is.” name=” Herman van Diejen”]

“Het raakt je en geeft je kippenvel”