Connect with us

WIE IS ROEL THOMAS

roel thomas jong 12
18 JAAR OF ZOIETS

Na wat audities bij diverse bands,

kwam Roel terecht bij de eerste semi professionele Showband ‘The Blackbirds’ uit Gorichem NB.

Showband The Blackbirds
THE BLACKBIRDS SHOWBAND

Hier heeft hij

een jaartje als zanger-gitarist mogen proeven van het optreden in een band. Door een wisseling bij de bekende band Satisfy (bekend van de Soundmixshow van Hennie Huisman). Daar vertolkten zij het nummer van Billy Joel – For the Longest time.

Top 100 band Satisfy

Doordat Satisfy nu zonder zanger zat

was de stap om Roel te benaderen zo gemaakt. In 1995 start Roel Thomas bij de topband ”Satisfy” als zanger-gitarist. Na een periode van 2 jaar krijgt Roel het aanbod om samen met de manager van “Satisfy” een eigen band te beginnen genaamd “Sound Division”.

Showband Sound Division

Bekende namen en muzikanten

zijn het toekomstige beeld van de band. Roel Thomas werkt hier tot 2000. Na een pauze van 2 jaar komt Roel Thomas terug bij Sound Division. Hij krijgt in 2008 een kans om bij de band “You & Me” te gaan werken. Helaas duurt dit avontuur maar een aantal maanden.

Dit is het moment waarop Roel Thomas begint als solo artiest. Inmiddels heeft Roel Thomas de nodige ervaring opgedaan om van uw feest een spetterend evenement te maken.

Roel in de studio

De liedjes schrijver / Componist

Door de jaren heen heeft Roel al diverse liedjes geschreven en laten uitbrengen door andere artiesten. Vanaf Mei 2019 is hij weer actief al schrijver en componist voor Radio en TV muziek en leuke liedjes.

Misschien krijg je wat eigen geschreven materiaal te horen op een van de vele evenementen waar Roel aan het zingen is. Of houdt de sociale media in de gate voor recente updates over nieuwe ontwikkelingen en nog meer leuke liedjes.

youtube-subscribe-logo
follow us on instragram
follow us on Facebook.com

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.