Connect with us

Pers material

Bedrijfsfeest

Published

on

Grid-Keuze-Roelthomas_bedrijfsfeest

Klein – Midden – Mega feest?

Wie is Roel Thomas? Wat kan Roel Thomas?

Roel is een duizendpoot op muziekgebied! Producer/performer enz enz. Mijn mening is dat Roel een professional is pur sang! Roel heeft bij mij zakelijk als privé opgetreden en geeft met zijn optreden een absolute meerwaarde mee aan de festiviteiten waar hij zijn muziek heeft laten horen! Ik ken bijna geen artiesten die zo goed aanvoelen wat de bedoeling is! Kortom gewoon boeken deze artiest en dan snap je wat ik bedoel.
Groet,

Coen van Zon, Director at Ybesco BV

Bedrijfsfeesten organiseren die tot de verbeelding spreken, dat is iets waar de mensen van personeelsverenigingen heel lang mee bezig zijn: Het bedenken, organiseren, en realiseren van een geslaagd feest.

Om het een geslaagd feest te laten worden kan Roel Thomas zeker meehelpen, om zo samen naar een hoogtepunt van de avond toe werken waar de organisatie en het personeel misschien nog lang over zullen napraten.

Continue Reading

My vlog

Fotoshoot uit oude doos

Published

on

By

Continue Reading

Pers material

Bruiloften

Published

on

By

Grid-Keuze-Roelthomas_weddingsinger

Exclusieve bruiloften, diners, ceremonies en openingen

Een exclusieve avond, of speciale dag of speciaal moment creëren? Boek deze wedding singer voor die bijzondere momenten en luister naar repertoire wat niet iedere zanger kan vertolken. Het repertoire is geen semi klassiek maar soulfull muziek en ballades die je raken en beroeren in je ziel en het moment tot een onvergetelijk moment maken. Met nummers zoals 

  • Butterfly Kisses,
  • When a man love a woman,
  • Kiss from a rose of
  • Right here waiting
  • zijn deze zanger op het lijf geschreven.
promo video wedding singer
weddingsingerpic
Butterfly Kisses – Bob Carlile cover
weddingsingerpic
Kiss from a rose – Seal cover
weddingsingerpic
I won’t give up – Jason Mraz cover
weddingsingerpic
Right here waiting – Richard Marx cover

Smoking of kostuum:

De aankleding en vertolking gaan vaak hand in hand op een evenement of ceremonie. Het is mogelijk van te voren aan te geven welke kleding gewenst is. Smoking , kostuum of casual zijn opties waar uit u kunt kunt kiezen zodat Roel Thomas perfect kan blenden in de aankleding van uw evenement.

Overleg en afstemming:

Voor meer informatie en een duidelijk overleg en of afstemming van uw wensen en evenement. kunt u het beste even contact met ons opnemen:

mobiel: +31 (0) 6 5082 0704 of email: zangerroelthomas@gmail.com

Continue Reading

Pers material

Privé feest

Published

on

By

Grid-Keuze-onemanband

Boek nu muziek voor je privéfeest

  • Privé feestje
  • verjaardag
  • tuinfeest
  • BBQ
  • kommunie

Van Jazz naar Country van Rock naar Pop.

Nederlandstalig Engels en Duitse liedjes. 

Het kenmerkende stemgeluid van Roel Thomas is toch wel zijn rauwe randje in de stem kleur. Dit in combinatie met prachtige ballades zijn een smaakvolle aanvulling op uw feest, ceremonie of diner. Luister hier naar wat fragmenten en overtuig u zelf.

 

glowmoment Party Der Brabander Winterberg    Promo filmpje Roel Thomas One man band show     

Promo film One man band
Boeken via het internet

Live muziek tijdens

Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er dan ook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op de website of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.