Connect with us

Bedrijfsevenementen

A ONE MAN PARTY BAND

ALLROUNDZANGERGITARISTDJ-PIC

LIVE MUZIEK VOOR BEDRIJFSEVENEMENTEN.

Vanaf het begin van mijn carriere speel ik al in cafés, bars, discotheken, kermissen , personeelsfeesten en dorpsfeesten in Nederland, België en Duitsland. Eerst nog met bands waar ik in het verleden hebt gespeeld en later als eenmansorkest ” A One Man Party Band”. Geen saai repertoire of klinkend als een allround keyboard act. Maar een volwassen sound met live gitaar en zang op hoog niveau, mocht ik geloven wat de recensies zijn door de jaren heen over mijn performance.

Top 40 /top 100 , 1980/1990, soul en disco, Nederlandstalige muziek, Hollandse volks liedjes, apreski, rock, pop, reagae en country horen daar natuurlijk ook in de kroeg thuis. Afhankelijk van het publiek wat aanwezig is maak ik mijn repertoire keuze (en op verzoek uiteraard). en zet zo samen met het publiek de tent op zijn kop.

Boeken via het internet

Terrassen special

Speciaal voor café, grande cafés, hotels en restaurants hebben we speciale prijzen gemaakt. Dit houd in dat Roel Thomas ook geboekt kan worden voor een ander aantal uren. Helemaal op maat gemaakt voor de gelegenheid. En doordat het etablissement ook de mogelijkheid heeft meerdere keren te boeken. geven we daarvoor korting op onze gewone gage.

cafebar_zanger gitarist roel thomas_1 cafebar_zanger gitarist roel thomas_2 cafebar_zanger gitarist roel thomas_3 Schaatsbaan Valkenswaard Xanten (Duitsland) Weihnachtsmarkt Troubadour / terras muziek Noordholland Ladies Night BBQ? lekker feestje?

 

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.