1 sept release eerste Engelse liedje

The New Me


De eerste Engelstalige single van Roel Thomas

The new me is de eerste Engelstalige single van Roel Thomas in de reeks “Monthly released”.

Het nummer is geschreven in een co-write met onderanderen Johnny Rosenberg en Barry de Waal. Toen der tijd hebben we meerdere liedjes geschreven die op de plank zijn blijven liggen door de jaren heen.

Alle 60 liedjes die ik op dit moment van plan ben uit te brengen volgen per maand op en zijn allemaal opnieuw een keer tegen het licht gehouden en in een nieuw jasje gestopt. Samen met mijn co-producer uit Argentine zijn we bezig er weer mooie liedjes van te maken.

Nu dat ik volgende maand (1 sept) 50 jaar word vond ik dat wel een gepast cadeau voor mezelf om ze vanaf dan per maand uit te brengen.

Of dat allemaal gaat lukken voor de komende 59 liedjes weet ik uiteraard niet , maar de goal is gezet voor de komende maanden>

De release zal zijn op mijn verjaardag, met een leuke videoclip deze keer. (geen zolderkamer video’s meer).

Als je het een leuk nummer vind kun het dan ook luisteren op spotify of kopen in de stores. Maar veel belangrijker is dat het mag Delen, en delen en delen.

Audio fragment

1 aug nieuwe cover "Island in the stream" Online
Luister of koop mijn nieuwste single op Spotify of andere website shops