• header_restaurant-banner

Een zanger voor het café, bar of restaurant zijn er genoeg te vinden. Wat maakt deze zanger anders?

    1. Hij is ook een muzikant en speelt de gitaar klassiekers
    2. Een entertainer
    3. Erg uitgebreid repertoire en vertolkt diverse artiesten en brengt heel veel diversiteit met zich mee tijdens zijn shows.
    4. heeft interessant repertoire voor jong en oud.
    5. Heeft een goed gevoel en aanpassingsvermogen voor geluid en publiek.

Vanaf het begin van mijn carriere speel ik al in cafés,bars, Disco’s, Kermissen en BBQ’s in Nederland, België en Duitsland. En ook hotel-bars en later lounge cafés horen daar in middels bij. Lekkere lounge muziek of jazz sounds in de hotelbar tijdens het borrelen van een business meeting. Of gewoon een lekker weekend en luisteren naar live muziek op lounge wijze of gezelligheid op een terras.

Hotel entertainment

Als zanger/gitarist werk Roel Thomas al een paar jaar als entertainer in hotels in het buitenland. Hij verzorgd dan een muzikale (live muziek) avond in de hotel bar of lounge van het hotel. Samen met de gasten bouwt hij dan een gezellig tot zeer geslaagd feestje.

Restaurant

Diner met gepaste achtergrond muziek (live muziek). Mooie ballades of muzikale liedjes die de sfeer zeker verrijken in de atmosfeer van het restaurant. En misschien word er ook wel een dansje gewaagd na een setje of 2 lang tafelen en praten en luisteren naar Roel Thomas.

Skihut & feestcafé

Doordat Roel Thomas dicht bij het Apres-ski vuur zit, is het goed op de hoogte met de nieuwste hits en trends in het feest/ apres-ski feestje. Gebr Ko, De Lawine Boys, Snollebollekes, Wesley Klein, Alex mogen dan zeker niet ontbreken in het aangepaste repertoire van Roel Thomas

Dorpsfeest & festivals

Ook bij een dorpsfeest (kermis, BBQ) of een muziek festival draait Roel Thomas op volle toeren. Een gebalanceerd repertoire van feest, volks, rock, reagae, disco, dance en country, zijn dan zeker ingrediënten in het muziek aanbod van Roel Thomas

klanten reacties

Hoi Roel.. bedankt voor het geweldige optreden op onze AMUSEment avond het is elke keer weer een groots succes. De gasten boeken maanden vooruit omdat ze weten als jij er bent dat ze een geweldige avond hebben. Je voelt precies wat de gasten willen horen en je bent precies op het goede moment als je ze met de voeten van de vloer laat komen. Elke keer wordt er volop gepraat over de succes volle avond die we samen neerzetten! Dank je wel en tot de volgende keer.

Groetjes Marisca en team restaurant de meiboom Waalre

Marisca van Brussel

Beste Roel,
Iedereen heeft het nog steeds over ons trouwfeest mede dank zij jou. Wij willen je bedanken voor je inzet, aanpassing van je kleding en “last but not least” aanpassing van je muziek. Het was een vrij diverse groep en het is jou gelukt om het iedereen naar de zin te maken zonder dat het hinderlijk voor andere was. Ik heb nog nooit iemand met zo’n breed repertoire ontmoet. Jij kunt echt alles zingen en spelen. Ik denk dat je meer gevraagd gaat worden binnen onze familie en vriendenkring want ze waren allemaal erg tevreden over jouw optreden. Ga zo door en tot binnenkort waarschijnlijk.

Met vriendelijke groeten,
Tom en Karin

Tom en Karin

“Wie is Roel Bloks? Wat kan Roel Bloks?
Roel is een duizendpoot op muziekgebied! Producer/performer enz enz. Mijn mening is dat Roel een professional is pur sang! Roel heeft bij mij zakelijk als privé opgetreden en geeft met zijn optreden een absolute meerwaarde mee aan de festiviteiten waar hij zijn muziek heeft laten horen! Ik ken bijna geen artiesten die zo goed aanvoelen wat de bedoeling is! Kortom gewoon boeken deze artiest en dan snap je wat ik bedoel. Groet, Coen van Zon. ”

Coen van Zon, Director at Ybesco BV

Coen van Zon, Director at Ybesco BV