One Man Party Band

Onemanpartyband---zanger-boeken-roel-thomasEenmansorkest of One Man Party Band. Roel Thomas is een totaal aanbod van zanger maar ook muzikant. Een zeer gevarieerd repertoire en aangename zangstem en uitstekend gitaarspel brengen u en het publiek in beroering en in de stemming wat van toepassing is voor het evenement. Voor elk feest en elke gelegenheid.

Lees meer

Boek nu een one man party band

cd-hoes-digital-webshop_Popmusic

The Wedding Singer

Wedding-singer-roel-thomas_headEen bruiloft te vieren of regelen? Dit is een totaal oplossing aan allround muziekrepertoire en entertainment tijdens uw event. Deze allround zanger/gitarist/DJ heeft jaren lange ervaring op bruiloften, huwelijksmis, ceremonies en communies.

Lees meer 

of Boek muziek voor je bruiloft

cd-hoes-digital-webshop_weddingsinger

Zanger voor je verjaardagsfeest

Cafe-zanger-boeken-roel-thomas

Verjaardagsfeest, BBQ, tuinfeest, prive feesten, ff een zanger huren, dorpsevenementen. Als One man Party band of als zanger. Vanaf € 250 voor 2 x 45 min allround top muziek.

Lees meer

cd-hoes-digital-webshop_Country

Jazzy zanger

Bedrijf-events-boeken-roel-thomasVerjaardagsfeest, BBQ, tuinfeest, prive feesten, ff een zanger huren, evenementen. Als Jazz zanger, met leuke en mooie jazz liedjes. Frank Sinatra, Dean Martin, Michael Bublé en andere jazz en blues standards of Iconen.

Vanaf € 250 voor 2 x 45 min allround top muziek.

Lees meer

cd-hoes-digital-webshop_Bigbandswing