Hier staan de reacties die klanten als feedback hebben gegeven op een performance van Roel Thomas. Deze reacties worden na een optreden via een formulier ingevuld en online geplaatst, juist voor de nieuwe (klanten) die via het internet gaan boeken. Dit is dan om een meer vertrouwd en veilig idee af ge kunnen geven, doordat deze mensen ook in dezelfde posities stonden.

Klanten reacties

Sarah-party

Het is toch altijd spannend als je via internet, na het luisteren van een paar fragmenten, een keuze maakt voor de muzikale invulling van een feestavond. Ik moet zeggen dat die onzekerheid mijn enige échte spanning was voor het welslagen van de avond. Roel nam die spanning snel weg met zijn relaxte aanwezigheid en flexibiliteit voor wat betreft de muzikale invulling die avond. En bij het zingen van de eerste nummers was ik gerust gesteld. Wat heeft Roel een prettige stem om naar te luisteren en wat een variëteit qua muziek kan hij aan. Mn. de nummers van Dire Straits (Sultans of Swing) en John Legend (All of me) mogen wat mij betreft genoemd worden, waarbij Roel’s heerlijke gitaarspel natuurlijk bij het eerste nummer het meest tot zijn recht komt. Niet alleen wij hebben genoten, maar ook al onze gasten gaven aan dat het muzikaal dik in orde was. Zowel qua geluidssterkte (flexibel) als muziekkeuze (maar deze hadden we vooraf deels ook zelf aan Roel doorgegeven).

Roel, nogmaals bedankt voor de heerlijke muziek tijdens Johanna’s gezellige ‘Sarah-party’. Jacques & Dianne

Jacques & Dianne, Sarah-party
Cafe in groningen

Abraham en Sarah feest

Voor een Abraham en Sarah feest zochten we een zanger die een breed repertoire had. Na wat speuren op internet, kwamen we uit op de site van Roel. Tijdens ons telefonisch gesprek hadden we gelijk er een goed gevoel over. Een betrouwbaar persoon, professionele uitstraling, voelt het publiek goed aan en een genot om naar te luisteren.

Roel bedankt, je was een fantastische aanvulling op ons feest.

Fam Suurling, Privé feest
Feestje met allround zanger gitarist 2

“VrijeMarkt.nl

“Wie is Roel Bloks? Wat kan Roel Bloks?
Roel is een duizendpoot op muziekgebied! Producer/performer enz enz. Mijn mening is dat Roel een professional is pur sang! Roel heeft bij mij zakelijk als privé opgetreden en geeft met zijn optreden een absolute meerwaarde mee aan de festiviteiten waar hij zijn muziek heeft laten horen! Ik ken bijna geen artiesten die zo goed aanvoelen wat de bedoeling is! Kortom gewoon boeken deze artiest en dan snap je wat ik bedoel.
Groet, Coen van Zon. ”

Coen van Zon, Director at Ybesco BV
Sponsor Vrije markt

‘Sarah-party Limburg’

Het is altijd lastig om van internet muziek voor je feest uit te zoeken. In dit geval was dit echter geen enkel probleem. Je presentatie op je site was overtuigend en goed. Op het feest zelf nam je het initiatief door je aan te passen aan de situatie. Bij binnenkomst van de gasten speelde je op de achtergrond en later speelde je in op de stemming van de tent. Super leuk Roel!! Je had muziek voor alle leeftijden en kwam ook regelmatig naar mij toe om te vragen of het goed was. We zijn super tevreden en wensen je veel succes in je verdere muziek carrière. Marjolein & Ton

Marjolein & Ton, Sarah Party
Klein feestje in de achtertuin

Thuis trouwen in Limburg’

Roel heeft op onze bruiloft met perfecte feest/muziek verzorgd!
Perfect gecommuniceerd en aan afspraken gehouden wat als bruid een hoop stress wegneemt:)

De liedjes die we gevraagd hadden van te voren zijn allemaal prachtig gezongen. Ook wist roel de stemming van de gasten goed aan te voelen en stemde hier de muziek feilloos op af!
absoluut een aanrader!

Thuis trouwen in Limburg, Ralf & Stefanie
thuis trouwen ideeen

‘Bruiloftsfeest van Petra en Jo’

Hoi Roel, We hebben weer enorm genoten van jou optreden op 7 september j.l. op het 25-jarig bruiloftsfeest van Petra en Jo Creemers!! Altijd weer gezellig en veel “gouwe ouwe” mogen horen. Ga zo door en veel succes verder. We bellen……..(misschien tot Oudjaar???) Groetjes vanuit Ospel

Ad & Sid

Ad & Sid, Bruiloftsfeest 25 Jaar
Bruiloft 1 zanger roel thomas gitarist troubadour DJ

‘First Class Entertainment’

Roel het was gisteren weer toppie. Iedereen blij en tevreden maar dat zijn we van jou gewend maar dat is dan ook de reden dat je bij ons op nummer 1 staat van de one-man-bands. Tot spoedig!

Herman & Alice van Diejen

Herman & Alice van Diejen, First Class Entertainment
vector_bedrijven

Privéfeest’

Roel heeft een breed repertoire, waardoor hij voor alle gasten wel een gepast liedje had. Daarbij kregen we veel goede reactie van onze gasten, waaronder ‘Roel is niet te onderscheiden van het origineel’. Een echte aanrader dus!”

Stefan & Maureen

Stefan & Maureen, Privé feest
feestje

‘Opening gallery’

Voor de opening van een galerie moet er achter de schermen een boel geregeld worden. Op het laatst begint dan toch de spanning een beetje toe te nemen of alles goed geregeld is. Uiteraard heb ik hier de referenties gelezen en wat muziekstukjes op de site geluisterd maar of dit in het echt ook zo zou zijn? Nou zéker wel! Bij het horen van de eerste klanken wist ik al dat het goed zat. Het bijzondere aan Roel vind ik dat hij het niet alleen kan laten knallen maar de muziek ook zo ‘klein’ kunt maken dat het geweldig op de achtergrond klinkt. Alle afspraken keurig nagekomen en ook nog eens gezellig kletsen met je!

Tot een volgende keer. EXA Gallery

EXA Gallery, EXA Gallery
Header_Store_RoelThomas_sanger-gittarist_dj

’25 jarig huwelijk’

Wij hebben gisteren ons 25 jarig huwelijk gevierd en we hadden Roel Thomas geboekt om de avond muzikaal te verzorgen. Wij zijn zeer tevreden hoe het contact met hem was en de muziek was in een woord geweldig. Wij hoorden niets anders dan lof over hem van onze gasten ,Roel bedankt en als wij ooit weer een feestje geven weten wij jou te vinden. Hans & Karin

Hans & Karin, 25 Jarig Bruilofts feest
Header_Store_RoelThomas_sanger-gittarist_dj

’50 ste verjaardagsfeest in Sittard’

Mijn 50 ste verjaardag gevierd met Roel als zanger…wat een indrukwekkende stem, geweldig gitaar spel. Heel breed genre van Hazes tot Santana. Voor elk wat wils. We hebben genoten mede door Roel een geweldig feest gehad.
Jack & Wonda

Jack & Wonda, Verjaardagsfeest 50 Jaar
Header_Store_RoelThomas_sanger-gittarist_dj

‘Optreden CP Middenpeel Limburg’

Hoi Roel, Afgelopen week hebben wij genoten van je optreden bij CP Loohorst. Ikzelf was onder de indruk van de kwaliteit van de orkestbanden die je gebruikte. Achteraf gezien logisch toen ik van je hoorde dat je die doorgaans zelf maakt. Verder vind ik het heel goed wat je in je eentje doet op het podium. Zeer gevarieerd en vele muziek stijlen. Ik heb je beloofd je iets toe te willen sturen van Tommy Emmanuel. Een werkelijk fantastische gitarist. Alleen de vraag is, “Waar stuur ik dat naartoe?”. Dat is wat ik graag even van je doorkrijg zodat ik m’n belofte waar kan maken. Hartelijke groet vanuit Lekkerkerk

André

André, CenterParcs Midden Peel Limburg
CenterParcs Logo