Blog Post

News from us
06 maart 2016
komen-eten

Aflevering Komen Eten VTM België

||
0 Comment
|

Ik was laatst te zien op TV.

in een heel bekend en graag gezien tv programma in België. Een vriendin/kennis belde en vertelde mij dat zij meedeed aan het programma en of ik als surprise act even een paar liedjes kwam zingen. Uiteraard was er diep over nagedacht door de mensen van de tv en er werd gekozen voor “Heb je even voor mij van Frans Bauer”. Ook was er gekozen voor het liedje “Beestjes van Ronnie en de Ronnies” (waarschijnlijk Peter Koelewijn als schrijver of pseudo zangert). Maar dat gedeelte is achteraf niet gebruikt in de aflevering. Het was weer een spannende en leuke ervaring om weer eens op TV te mogen. Dank je Marjon Hendrikx.

#VTM #belgië #komen eten #Marjon Hendrikx #Roel Thomas #TV aflevering show #Kook programma #Heb je even voor mij #Frans Bauer #Ronnie en de Ronnies #Beestjes #Acoustic optreden op tv

Bekijk hier de hele aflevering :