• Onemanband header 1
    Jouw feest

Feestzanger

Een feestzanger voor al uw evenementen en feestjes. Privéfeesten, bedrijfsfeesten, openbare evenementen. en openingen. Presentator, zanger, gitarist, entertainer, DJ, sfeermaker, voor oud en jong. Deze zanger heeft zijn ervaring verkregen door avond aan avond op het podium te staan. Voor groot en klein publiek,en met jong en oud maakt hij een feestje. Een feest-zanger pur sang. gezelligheid en entertainment staan dan hoog in het vaandel. Maar Roel is niet alleen een entertainer, ook een muzikale duizendpoot word hij genoemd en inzetbaar voor elk type evenement. 

Festivals

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen slagen. Indien u besluit om Roel Thomas uit te nodigen dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

U kunt Roel Thomas boeken voor een optreden van 2 keer 45 minuten of voor een avondvullend programma. (4 x 45 min)

Hij knalt tijdens elk optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan. Roel heeft een allround repertoire dat volledig aansluit op uw wensen van uw feest of evenement. Of u nu met 20 gasten bent of met 2500, alles is mogelijk.

Het feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Willem Barth, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Marco Borsato, De Dijk, Rene Riva, Rene Schuurmans, Rene Froger en nog vele andere Nederlandse artiesten

Bedrijfsfeest

Deze act is ook goed in te zetten voor bedrijfsfeesten. Aangezien het word het al zegt, mag het absoluut geen saaie boel worden op bedrijfsfeesten. Repertoire, geluidsniveau en evenementdetails zijn altijd bespreekbaar en worden naadloos aangepast op uw wensen voor uw feest.

2 x 45 min of 4 x 45 min is geen probleem om uw evenement van muziek en “Feest” te voorzien. Alleen of samen met een DJ. In Nederland of in het buitenland.(

Privé feest

Abraham en Sarah party’s
Met plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er danook voor dat Uw feest een succes zal worden. Luister eens naar wat fragmenten op dewebsite of in de repertoire pagina. Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas.

Zanger gitarist voor klein feestje. zanger gitarist voor klein feestje, BBQ, verjaardag, tuinfeest, select gezelschap? Roel Thomas is een ideale match voor zulk soort events. Repertoire wordt helemaal aangepast op klein en intiem.

  • Weinig ruimte nodig
  • Mobiel mocht het nodig zijn.
  • Klein geluid.
  • Ideaal voor in de tuin, tent, huiskamer, veranda.

 

Bedrijfsfeesten in het buitenland

Een gezellig bedrijfsfeest in de skihut van Der Brabander in Winterberg (Duitsland). Samen met DJ Danny Meurs en Roel Thomas, een garantie tot feest in elk detail. En met het hotel erlang genoeg mogelijkheden te kunnen overnachten.