agenda

Organisator

Roel Thomas
Email
zangerroelthomas@gmail.com

Locatie

The Rouge
Stratumseind 75 Achter 5611 ER Eindhoven Noord Brabant , Nederland
Categorie
QR Code

Datum

nov 28 2018

Tijd

23:30 - 00:30

The Rouge

Rouge, de nieuwste en spannendste uitgaan gelegenheid

agendaEen avondje uit in Rouge biedt iets totaal anders dan wat u gewend bent.

Op woensdag presenteert Ewan Mack de Break van de Week, een muzikale avond met talloze gast optredens.

Op vrijdag zijn er altijd evenementen zoals Queen of Burlesque, Poledance competition, You’ve Got It en vele andere wedstrijden en altijd gevolgd door de gezelligste clubnight van het zuiden.

Op zaterdag starten wij om 21:30 uur met een van de beste Burlesque shows in Europa, onze internationale cast brengt u het beste van cabaret, Burlesque en muziek tijdens een twee uur durende show. Dit moet je absoluut zien! De show verandert wekelijks dus het zal elke keer verrassend zijn als je ons komt bezoeken. Elke zaterdag van 21.30 uur tot 23.30uur. Vanaf 23:30 uur openen de deuren voor een beperkt aantal mensen voor de beste avond uit in Eindhoven. Onze DJ speelt de lekkerste club muziek en onze Rouge-girls dansen op de het podium, de bar of gewoon op de dansvloer. Kortom een avond om niet snel te vergeten.

Elke vrijdag en zaterdag optredens van de Rouge Girls met diverse acts . U als onze gast kunt meebepalen welke show u op het podium wilt zien. Dit zal tot laat in de nacht door gaan. Omdat we een beperkte ruimte hebben en snel vol raken, kunt u zich aanmelden voor de gastenlijst om zeker te zijn van uw entree. De toegang is € 5, -.

Rouge, Tease en Dance club is open voor iedereen, maar let op dat u ***ouder bent dan 21 jaar*** om Rouge te kunnen bijwonen. Dress code: tenue de ville, of dress to impress. Als je in een origineel, burlesque outfit komt, belonen wij dit met een gratis entree en een heerlijke cocktail.

Rouge is veel meer dan een burlesque theater. Onze nadruk ligt op het woord “tease”. Onze optredens kunnen suggestief naaktheid bevatten, maar we benadrukken dat we geen stripclub zijn. Hiervoor moet u naar andere plaatsen. De optredens zijn geïnspireerd door de oude burlesque & cabaret theaters uit de jaren 1920 tot en met de late jaren 1950.

Rouge is een welkome aanvulling op de Eindhovense uitgaansleven voor degenen die willen genieten van het nachtleven in een stijlvolle omgeving.