DE FEESTAVOND

Roel Thomas heeft als zanger/gitarist al heel wat feesten en bruiloften mogen verzorgen. Die ene speciale dag waar je als feestpaar al maanden naar toe leeft, alles voor hoopt te hebben geregeld. Dan is het belangrijk dat die dag de juiste mensen op de juiste plek zullen staan, en dat zij samen met jouw gasten en familie er een knalfeest van kunnen maken.

Informatie aanvraag:

[contact-form-7 id=”3385″ title=”boek voor bruiloft”]

DE MUZIEK

Van te voren al geluisterd? Het is slim om van te voren dan ook een duidelijk beeld te krijgen van de band,duo, DJ of zanger die je wenst te boeken. Niet dat het een garantie zal geven voor jouw avond, maar er van uit te gaan dat je een professionele act geboekt hebt, en dat kan rust en geruststelling moeten geven. zodat je zelf daar niet meer zo druk om hoeft te maken.

MOGELIJKHEDEN

ROEL KAN VANAF HET BEGIN TOT EN MET HET EINDE VAN DE DAG AANWEZIG ZIJN. CEREMONIE, DINER (ACHTERGROND MUZIEK) EN FEESTAVOND

DE CEREMONIE

Ceremonie of huwelijksmis. Ook is het mogelijk mij te boeken voor de ceremonie in de kerk of stadhuis. Zodat ik een paar nummer naar wens te gehore kan brengen. Roel kan vanaf  het begin tot en met het einde van de dag aanwezig zijn. Huwelijksmis, diner en feestavond. Roel heeft als zanger / gitarist / muzikant al heel wat feesten en bruiloften mogen verzorgen. Die ene speciale dag waar je als feestpaar al maanden naar toe leeft, alles voor hoopt te hebben geregeld. Dan is het belangrijk dat die dag de juiste mensen op de juiste plek zullen staan, en dat zij samen met jouw gasten en familie er een knalfeest van kunnen maken.

TAGS

#welkom #roel thomas.nl #allround zanger gitarist #allround one man party band #evenementen #feesten en partijen #achtergrondmuziek #high profile evenementen #frontman #bandje #Nederland #Duitsland #België #hotel entertainment #singer #guitarist #bruiloft #ceremonie zanger #uitvaart #receptie #diner #opluisteren van het evenement #alle leefdheidsgroepen #facebook #instagram #twitter #linkedin #youtube #volg ons #cafe #restaurant #bruilofsfeest #bedrijfsfeest #privéfeest #eigen muziek #componist #tekst schrijver #liedjes schrijver #Dodge Nitro #Yahama guitars #Fly rig 5